Murer Nordsjælland

Står du og mangler en kvalitetsbevidst murer i Nordsjælland?

Hos Murerfirmaet CWN ApS står klar til at løse din opgave, uanset om du er privat eller erhverv.

Murerfirmaet CWN ApS er en alsidig murer i Nordsjælland med fokus på det gode håndværk, som vi hver dag bringer til vores kunder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

CWN ApS – din murer i Nordsjælland

Mangler du en professionel, grundig og effektiv murer, så er Murerfirmaet CWN ApS den helt rette samarbejdspartner. Vi udfører dagligt murerarbejde for private og virksomheder i Gentofte, Allerød, Birkerød, Helsingør, Lyngby og resten af Nordsjælland. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører alt fra reparationer til om- og tilbygning, hvor vi især har sans for kvalitet, der gør, at vi altid leverer holdbare og flotte resultater.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Dette er også en af de primære årsager til, at vi har haft rigtig mange glade kunder i årenes løb, som vender tilbage til os, når de skal have udført et nyt projekt.

Vi forlader ikke opgaven, før det hele spiller 100%. Vi gør gerne en ekstra indsats for, at du er tilfreds med resultatet. Lad os stå for murerarbejdsopgaven på byggepladsen, i hjemmet eller hos din virksomhed.

Total facaderenovering i Vedbæk
Filtsning af Funkisvilla i Charlottenlund
Total facaderenovering i Vedbæk

Professionel murer med mange års erfaring

Hos Murerfirmaet CWN ApS er vi stolte og dedikerede håndværkere, der brænder for vores fag.

Vi går meget op i vores håndværk, og vores fokus er altid på at give vores kunder den allerbedste kvalitet i deres projekt med en flot og professionel finish. Om du skal have bygget et helt nyt hus, et nyt badeværelse, renoveret facaden på dit hus eller en mindre fliseopgave, er du garanteret et ordentligt stykke arbejde, når du sætter os på opgaven.

Vi udfører murerarbejde med stor fokus på det solide håndværk og et altid smukt resultat – uanset opgavens omfang. Hos os er ingen opgave hverken for simpel eller for avanceret, og vi stiller vores ekspertise til rådighed fra den første idé, til du som kunde står med det færdige resultat.

Vi udfører en bred vifte af murerarbejde

Søger du en erfaren murer i Nordsjælland, så lad Murerfirmaet CWN ApS stå for dit murerarbejde. Med vores mange års erfaring indenfor murerfaget udfører vi stort set alle typer opgaver og projekter

Det vil sige, at vi kan hjælpe med alt fra lægning af nye fliser eller klinker til et nyt parcelhus. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde kan vi tilbyde dig en løsning ud fra dine ønsker og behov.

Vælger du Murerfirmaet CWN ApS til dine opgaver, er du sikret en erfaren og professionel murer, der møder dig med et smil. Vi er en pålidelig samarbejdspartner med fokus på solidt håndværk og smukke resultater. Derudover sørger vi for at overholde alle deadlines, og vi slipper først opgaven, når du er tilfreds med det endelige resultat.

Eksempler på arbejde

Pudsearbejde
Omfugning
Tyndpudsning/filtsning/vandskuring
Nybyggeri
Om- og tilbygning
Opmuring
Facaderenovering/facadeisolering
Flisearbejde i badeværelse
Indvendig fugtsikring af kældre
Støbearbejde
Og meget mere
Total facaderenovering i Vedbæk

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har god erfaring med nybyggeri samt forskellige former for om- og tilbygninger. De ligger alle klar på vores tegnebræt som inspiration, men vi kan naturligvis også opføre efter dit helt eget design. I sådanne tilfælde er vi en god samarbejdspartner, som gerne kommer med nye alternative forslag.

En af vores store ekspertiser er facaderenovering og renovering af gammelt murværk, som har behov for en kærlig hånd. Vi laver også omfugning af murværk, som tilfører bygningen et nyt og lækkert udseende og samtidig forlænger levetiden.

Som primær vinteraktivitet har vi specialiseret os i multipor kældersystem, som er en god løsning til dig, der ønsker en tør og isoleret kælder.

En anden opgave vi ofte laver hos vores kunder, er badeværelser. Hvad enten der skal laves et helt nyt badeværelse eller der skal renoveres dele af et eksisterende, så er vi hos Murerfirmaet CWN ApS den perfekte allierede. Vi har mange års erfaring som murer i Nordsjælland, og vi synes selv, at vi med ro i maven kan kalde os for eksperter indenfor vores fag.

Vi sørger altid for, at finishen er i topklasse, så det endelige resultat bliver præcis, som du har drømt om.

Hvad koster en murer Nordsjælland?

Vores priser for en murer afhænger af mange forhold, herunder materialerne. Det kan derfor være bedre at spørge: Hvad koster murerarbejde? Så kan vi tage en snak om dine ønsker til kvalitet, design og eventuel producent.​

Kontakt ​os gerne på telefon 51 80 05 06 eller skriv til murcwn@gmail.com, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser. Samtidig kan vi tale om dine ønsker.

​Vi kommer gerne hjem til dig for at få en snak og for at se nærmere på din bolig. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede murerarbejde.

Os kan du stole på!

Hos Murerfirmaet CWN ApS kan du stole på, at kvaliteten altid er i top. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti – og det forpligter. Dansk Byg Garanti ordningen giver altid fem års garanti på alt udført håndværkerarbejde, hvilket derfor betyder, at du er sikret på professionelt udført murerarbejde, når du vælger os som samarbejdspartner til dit projekt.

Vi tilbyder alt indenfor murerarbejde i hele Nordsjælland

Murerfirmaet CWN ApS er beliggende i Helsinge. Bag firmaet står Claus Winther Nielsen, som har mange års erfaring indenfor branchen.

​Vi overholder alle vores aftaler, uanset om det er i forhold til tidsrammen, økonomi eller i forhold til det æstetiske.

Vi løser mureropgaver i hele Nordsjælland, men primært omkring disse byer:

  • Gentofte: Vi har mange kunder i Gentofte og omegn, som vi laver murerarbejde for. Vi gør en dyd ud af, at vores projekter lever op til dine ønsker og forventninger til opgaven.
  • Allerød: Vi er din lokale murer i Allerød. Vi lægger stor vægt på en god dialog både før, under og efter murerarbejdet. I samarbejde finder vi en løsning, som du bliver tilfreds med, og som du kan glæde dig over i mange år frem.
  • Birkerød: Vi udfører murerarbejde i Birkerød med et højt kvalitetsniveau efter netop dine ønsker. Vi ved, hvad der fungerer og hvad der ikke gør – både på kort og på lang sigt.
  • Helsingør: Vi har stor ekspertise og mange års erfaring indenfor murerarbejde i Helsingør og omegn. Vi sætter en ære i at levere et stykke kvalitetsarbejde efter bedste håndværkerskik.
  • Lyngby: Vi er udrustet til at klare ethvert projekt som murer i Lyngby. Vores store erfaring sikrer dig en professionel håndtering af både små og store mureropgaver.

Vi udfører murerarbejde i både privat- og erhvervsregi. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven gratis og giver et uforpligtende tilbud.

Uanset hvilken arbejdsopgave vi udfører, kan du være sikker på, at vi holder, hvad vi lover. Vi er altid grundige, kvalitetsbevidste og til at stole på.

Total facaderenovering i Vedbæk