Murer Allerød

Din murermester i Allerød

Som husejer kan det blive nødvendigt at foretage visse renoveringer, ombygninger osv. For mange kan det være en stor mundfuld at klare selv. Det er derfor en rigtig god idé at kontakte en professionel murer, der kan rådgive og hjælpe dig med opgaven.

Som murer i Allerød løser vi hos Murerfirmaet CWN ApS opgaver i hele Nordsjælland, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du står overfor et kommende projekt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en erfaren murer – hos os er ingen opgaver hverken for store eller for små.

Total facaderenovering i Vedbæk
Total facaderenovering i Vedbæk

Din murer i Allerød

Murerfirmaet CWN ApS har mange års erfaring indenfor murerfaget. Hos os finder du derfor et stærkt team med ekspertise indenfor murerarbejde og byggeri. Vi kan hjælpe dig med langt de fleste opgaver og projekter. Vi har derudover en stor fleksibilitet, så udførelsen af projektet kommer til at blive, som du ønsker.

Som murer i Allerød har vi mulighed for at tage mange forskellige opgaver ind. Det gælder alt lige fra nybyg til omfugning eller facaderenovering. Uanset din opgave kan du finde hjælp ved at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Da vi er kendt for kvalitetshåndværk, går vi som murer i Allerød op i at levere et godt resultat. Vi går op i, at du får en god oplevelse og en løsning på opgaven i høj kvalitet. Det gode håndværk og et højt serviceniveau er derfor i højsædet, når du vælger os som din murer i Allerød.

Vi udfører alle slags mureropgaver i Allerød

Vi hos Murerfirmaet CWN ApS kan varetage samtlige opgaver inden for murerfaget. Hvis du mangler en murer i Allerød eller omegn, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi kan klare alt lige fra de små og mere detaljeorienterede opgaver til de større projekter, hvor det er vigtigt, at tid og budget bliver overholdt.

Uanset hvilken opgave eller projekt du står med, kan vi med vores mange års ekspertise og erfaring være behjælpelige indenfor faget.

Eksempler på arbejde

Pudsearbejde
Omfugning
Tyndpudsning/filtsning/vandskuring
Nybyggeri
Om- og tilbygning
Opmuring
Facaderenovering/facadeisolering
Flisearbejde i badeværelse
Indvendig fugtsikring af kældre
Støbearbejde
Og meget mere
Total facaderenovering i Vedbæk

Få hjælp til facade ved murer i Allerød

En af de mange opgaver vi kan varetage for dig, er facaderenovering. Facaden på dit hus er vigtig på grund af flere ting. For det første gør en velholdt facade, at dit hus fremstår smukt. Men husets facade er også vigtig, da vand og fugt kan trænge gennem en ødelagt facade. Det betyder, at fugt, råd og svamp kan sprede sig i dit hjem, og at hulmursisoleringen derved kan blive nedbrudt. Udover at facaden får dit hus til at se smukt ud, giver en sund facade også et sundt hus.

Som murer i Allerød har vi beskæftiget os med facaderenoveringer i mange år. Du kan derfor kontakte os ved både mindre vedligeholdelsesarbejde, eller hvis du skal have foretaget større udskiftninger af murværket og andre bygningsdele. Hos Murerfirmaet CWN ApS kan vi være behjælpelige med facaderenovering på villaer, parcelhuse og beboelsesejendomme.