Facade

Omfugning

Trænger dit murværk til en kærlig hånd, så tilbyder jeg en professionel omfugning af dit hus uanset om du ønsker vedligeholdelse, bekæmpelse af fugtskader eller en overordnet facade forbedring. Omfugning er med til at forlænge dit hjems levetid samt til at øge husets værdi. Jeg har mere end 30 års erfaring med facaderenovering til både private og erhverv.

Opmuring

Det anbefales altid, at man får en faguddannede murer til at tage sig af alle former for opmuring. Ring til mig eller indhent et tilbud på opmuring, så er du sikret et flot, professionelt resultat udarbejdet af en detaljeorienteret murer med mere end 30 års erfaring.

Pudsning

Giv dine vægge en opgradering uden at løfte en finger. Gør det nemt for dig selv, spar tid og opnå flotte, professionelle resultater. Jeg tilbyder en komplet pudsning, som efterlader dit hjem med en flot finish.

Filtsning/Vandskuring

Genopfrisk din facade med filtsning/vandskuring og få en smuk overflade, der bidrager til dit fremtoningen af dit hjem. Det er vigtigt at vælge den rigtige metode, når det drejer sig om behandling af murværk. Du er meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på en professionel behandling inkl. rådgivning til hvordan netop dit murværk bør behandles.

Restaurering af gamle bygninger

Omhyggelig, effektiv og grundig restaurering af gamle bygninger. Hos Murerfirmaet CWN ApS er du garanteret en god, professionel behandling af en yderst erfaren murer, som varetager både store og små murer opgaver for både privat og erhverv.

Andet facadearbejde

Har du brug for professionel hjælp til andre murerrelaterede opgaver, så tøv ikke med at kontakte mig for nærmere dialog herom. Du kan sende mig en besked eller ringe mig op, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov.

Renovering af facade på Søtoften i Gentofte

Omfugning med NHL bakkemørtel (egen blanding)
Muret sokkel først behandlet med skalflex sokkelpuds-vandtæt
Efterfølgende tyndpudset med WEBER Colour Nature