Murer Gentofte

Murer i Gentofte og omegn

Som murer i Gentofte og omegn har vi hos Murerfirmaet CWN ApS opbygget mange års erfaring og ekspertise indenfor murerarbejde. Vi kan derfor som et professionelt murerfirma tilbyde at gøre et hav af forskellige mureropgaver for dig på hele Nordsjælland.

Vi kan løse alle opgaver indenfor både byggeri og renovering. Vi tror på den gode service og på at udføre alle opgaver og projekter i høj kvalitet, så du får det resultat, du ønsker.

Total facaderenovering i Vedbæk

Vi tilbyder mange forskellige typer mureropgaver

Uanset hvilken opgave eller projekt du skal have lavet, kan du kontakte Murerfirmaet CWN ApS. Vi står klar til at hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Udover at kunne klare renoveringsarbejde og udbedring af skader.

Tøv derfor ikke med at give os et kald, hvis du står overfor en opgave eller et kommende projekt, hvor du skal bruge en murer i Gentofte. Vi løser opgaver for alle private, men vi har også god erfaring med erhverv.

Eksempler på arbejde

Pudsearbejde
Omfugning
Tyndpudsning/filtsning/vandskuring
Nybyggeri
Om- og tilbygning
Opmuring
Facaderenovering/facadeisolering
Flisearbejde i badeværelse
Indvendig fugtsikring af kældre
Støbearbejde
Og meget mere

God service og høj kvalitet hos erfaren murer i Gentofte

Vi hos Murerfirmaet CWN ApS sætter en stor ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og service samt et rigtig godt resultat. Vi gør vores bedste for, at du bliver tilfreds med det arbejde vi udfører. Derfor er vi også meget bevidste om at få en ordentlig dialog med dig, inden vi påbegynder arbejdet. På den måde sikrer vi os, at vi får hørt dine ønsker og behov til projektet, og at du får en god følelse med at vælge os som din samarbejdspartner. Med vores høje fleksibilitet sørger vi for, at du får et personligt og individuelt forløb, der matcher dig og dit projekt.

Total facaderenovering i Vedbæk
Filtsning af Funkisvilla i Charlottenlund

Renoveringsarbejde med murer i Gentofte

Et af de projekter, der for mange mennesker kan virke uoverskueligt, er renovering. Renovering omfatter mange forskellige ting såsom facaderenovering, renovering af bygningsdele og indendørs fliser og klinker. Disse ting nedbrydes med tiden, hvorfor det er en god idé at renovere dem med jævne mellemrum. Det kan blandt andet være en god idé at renovere facaden på dit hus, da dit hjem ikke kun vil fremstå smukkere, men også være sundere at være i.

En velholdt facade sørger for, at der ikke trænger vand og fugt ind. Du beskytter derved din bolig på en god og holdbar måde.

Ved at bruge din murer i Gentofte kan du være sikker på, at du både får brugbar vejledning og et godt slutresultat. Du skulle gerne opleve, at alle dine ønsker og behov bliver indfriet. Vi hos Murerfirmaet CWN ApS sørger for at være i løbende dialog med dig, så du på den måde hele tiden kan følge med i processen. Herved har du også et overblik over arbejdets fremgang. Derudover går vi meget op at levere et kvalitetsmæssigt godt håndværk og at arbejde med præcision.