Murer Helsingør

Din murer i Helsingør

Har du brug for en erfaren og effektiv murer i Helsingør eller omegn, så er du kommet til det rette sted.

Vi hos Murerfirmaet CWN ApS er din murer i Helsingør og på hele Nordsjælland, som står klar til at hjælpe dig, der har planer om at gå i gang med et større eller et mindre projekt, hvor der indgår murerarbejde. Vi kan klare langt de fleste opgaver, som har med murerarbejde at gøre. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har noget, du skal have lavet.

Total facaderenovering i Vedbæk
Total facaderenovering i Vedbæk

Din professionelle murer i Helsingør

Som din professionelle murer i Helsingør, sikrer vi dig gode resultater, som du vil blive glad for. Vi har nemlig mange års erfaring indenfor branchen, hvilket har klædt os på til at varetage en lang rækker forskellige opgaver på professionel vis.

Vores mange års erfaring fra murerbranchen er dermed din garanti for, at dit nye byggeri eller din nye renovering bliver udført af håndværkere, der ved, hvad de laver. Vores ekspertise betyder også, at vi kan udføre langt de fleste mureropgaver for dig, mens vi på samme tid har stor fleksibilitet i vores arbejde, så det kan tilpasses lige netop dine ønsker og behov.

Som murer i Helsingør kender vi til lokalområdet, og med et dygtigt og bredt team, kan vi klare store og mangfoldige opgaver såvel som mindre renoveringsopgaver.

Mureropgaver vi tilbyder

Som din murer i Helsingør, kan vi udføre meget andet end renoveringsopgaver. Vi kan også hjælpe dig, der er ved at bygge nyt, eller dig som er ved at bygge til. Her tilbyder vi arbejde i høj kvalitet, når der skal bygges murer, pudses, fuges og meget andet.

Disse og mange andre mureropgaver udfører vi i høj kvalitet takket være vores lange erfaring indenfor branchen.

Eksempler på arbejde

Pudsearbejde
Omfugning
Tyndpudsning/filtsning/vandskuring
Nybyggeri
Om- og tilbygning
Opmuring
Facaderenovering/facadeisolering
Flisearbejde i badeværelse
Indvendig fugtsikring af kældre
Støbearbejde
Og meget mere
Total facaderenovering i Vedbæk

Få et gratis og uforpligtende tilbud fra murer i Helsingør

Når du kontakter os, sørger vi for gratis at besigtige opgaven. Efter besigtigelsen kommer vi med et uforpligtende tilbud på projektet. Vi bestræber os på at give dig en konkurrencedygtig pris, men for os hænger pris og kvalitet i høj grad sammen. Det betyder blandt andet, at vi bruger gode materialer og redskaber uanset opgaven og dens omfang. For os er leveringen af et godt stykke kvalitetshåndværk sammen med den høje service derfor vigtigt. Derudover er vi som murer i Helsingør og omegn også omfattet af Byg Garanti ordningen, som betyder, at du kan være helt tryg under og efter projektets forløb.

Hos Murerfirmaet CWN ApS kan vi både hjælpe dig, der har brug for en løsning i privaten, samt dig der skal bruge solidt murerarbejde til en mindre opgave indenfor erhverv. Lige meget hvilken gruppe du tilhører, er du altid velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.